چه کسی برای اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت سنگ اندازی میکند؟

احمد فاطمی نماینده بابل و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس و رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در یک گفتگوی اختصاصی با نبض نفت در خصوص آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت گفت: با روی کار آمدن دولت چهاردهم و با توجه به اینکه شخص دکتر مسعود پزشکیان به به طرح ساماندهی کارکنان پیمانکاری و شرکتی اعتقاد وافری داشت و خوشبختانه دکتر رفیعزاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور هم یکی از کسانی است که نسبت به حل این مسئله نظر مثبتی دارد و این موضوع را پیگیری میکند ما امیدوار به نهایی شدن این طرح هستیم.
فاطمی به تشکیل یک کمیته سه نفره برای طرح ساماندهی کارکنان دولت اشاره کرد و گفت: برای حل این موضوع رئیس جمهور یک کمیته سه نفره شامل آقای انصاری به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهور، دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه و دکتر رفیعزاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی تشکیل داده است. این کمیته مامور شدهاند که برای حل مشکلات ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانکاری راهکار پیدا کنند.
فاطمی افزود: من معتقد هستم که موضوع نیروهای شرکتی خیلی مهم است و در حال حاضر با خیل عظیمی از نیروهای شرکتی مواجه هستیم که در دستگاههای اجرایی مشغول به کار هستند. این نیروها مورد بیمهری و بیعدالتی قرار میگیرند و همیشه دچار تبعیض میشوند. این نیروها نمیتوانند با دستگاههای اجرایی که در آن مشغول به کار هستند قرارداد منعقد کنند و حتما باید با یک شرکت واسطه قرارداد داشته باشند. هزینه زیادی که این شرکتهای واسطه دریافت میکنند باعث شد که مجلس در این خصوص ورود کند چرا که بحث امنیت و ثبات شغلی و بحث عدالت در پرداخت در بین کارکنان دستگاههای اجرایی مطرح است.
رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: جلسات مشترکی در این خصوص با حضور اعضای کمیته سه نفره در سازمان امور اداری و استخدامی شکل گرفت و قرار شد یک طرحی در قالب یک دستورالعمل اجرایی به هیئت وزیران ارائه کنند.
نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در خصوص مخالفت یکی از اعضای کمیته سه نفره با این طرح گفت: شنیدهها حاکی از این است که جناب آقای انصاری با این موضوع مخالف هستند. اگر این موضوع صحت داشته باشد ما به عنوان نمایندگان مجلس حتما ورود میکنیم و از این کمیته خواهیم خواست که به قید فوریت در این خصوص تصمیم بگیرد و تصمیم خود را به هیئت وزیران اعلام کند. فاطمی افزود: تمام افرادی که در دستگاههای اجرایی به صورت شرکتی مشغول هستند به همراه خانواده آنها نگران هستند و سالهاست که پیگیر این موضوع هستند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: نیروهایی داریم که بیش از 25 سال سابقه کار شرکتی دارند و همان کاری را انجام میدهند که نیروهای رسمی و پیمانی انجام میدهند اما نصف نیروهای رسمی و پیمانی هم حقوق دریافت نمیکنند. این یعنی بیعدالتی، بیانصافی و نداشتن امنیت شغلی.
فاطمی در ادامه گفتگوی خود با نبض نفت اظهار داشت: دکتر رفیعزاده نسبت به این مسئله خوشبین هستند و ما به خوشبینی ایشان اعتماد داریم. میدانیم که این موضوع مخالفان سرسختی در این کمیته و در هیئت دولت دارد اما باید تاکید کنم که هم اراده مجلس و هم اراده دولت بر حل این مسئله است. این یک نگرانی بزرگی برای این کارکنان است و ما پیگیر موضوع هستیم. اما اینکه این طرح چه زمانی اجرایی شود مشخص نیست اما بر اساس اخباری که به ما رسیده قرار است تصمیم این کمیته سه نفره به زودی به هیئت وزیران ارائه شود. ما امیدوار هستیم که بدون دخالت و پافشاری مجلس دولت شرکتهای واسطه را حذف کند تا کارکنان شرکتی بتوانند به صورت مستقیم با دستگاههای اجرایی قرارداد منعقد کنند بدون اینکه دولت بزرگ شود و بخواهد بار مالی برای دولت داشته باشد.
فاطمی تاکید کرد: من معتقد هستم این طرح هیچ بار مالی برای دولت ندارد و همین پولی که در حال حاضر وارد جیب شرکتهای واسطه میشود اگر بین کارکنان شرکتی توزیع شود به عدالت در پرداختها کمک زیادی خواهد کرد.